Träffar

Preliminär anmälan

Godkänn upplägg, innehåll och villkor på denna sida innan du anmäler dig till en träff. Fyll sedan i formuläret nedan. Välkommen! 

Träffarna är för den med tidigare erfarenhet av shamanskt arbete, som vill vara delaktig i det tillsammans med andra. De är ett bra tillfälle att hjälpa och resa för varandra i olika helande syften. Träffarna kan innehålla utlärande moment och utgör en möjlighet att träna på sådant som man tidigare lärt sig. 

Permanent för träffarna är att de är väldigt praktiska (precis som kurserna) och består av sk. kulturöverskridande shamanism, med ett övergripande fokus på helande. Vi arbetar med traditionella metoder inom tydliga ramar där stor vikt läggs vid syfte, delaktighet, respekt inför varandra och inför det vi gör. Man delar med sig i cirkeln om det känns rätt för en och det som sägs stannar i cirkeln. Träffarna är helt fria från alkohol och andra droger. Man tar ställning inför varje ny träff om man vill delta.

Varierande är antal deltagare, tid, plats och ev. kostnad. Även upplägget kan skilja sig mellan att inom ramen för träffen vara ganska öppet till mer planerat som t. ex vid större gemensamma ceremonier. En träff innehåller ofta egna resor/resor åt varandra, sång, dans och något större gemensamt arbete. Exakt vad som gäller framgår i beskrivningen av innehåll, när en träff är aktuell (se nedan).

Förkunskaper: grundläggande praktiska kunskaper i shamanism. Allra minst ska kontakten med ens lärare i övervärlden och kontakten med kraftdjuret vara etablerad och fungerande. 

Kommande träffar

Shamansk träff vid fullmånen den 23 november 2018

Jag bjuder in till en "vanlig" shamanträff vid fullmånen, där jag håller i ramarna men har ett mer öppet innehåll jämfört med de träffar som kretsar kring ett specifikt tema (som den nedan).

Innehåll på träffen: vi samlas i kraften av den gemensamma cirkeln där vi praktiserar shamanism med sång, dans och resor. Det ges alltså ett stort utrymme för egna fria resor, och detta är också ett gyllene tillfälle att passa på och hjälpa och resa åt varandra i olika helande syften. Finns det några övriga speciella önskemål så är det välkommet och man kan gärna mejla dessa till mig innan, men jag förbehåller mig rätten att avgöra och bestämma vad som ryms inom ramen för träffen.

Tid och datum: kl.13.00-17.00. Fredagen den 23:de november 2018.
Plats: Skarpnäck i Stockholm.
Kostnad: 250 kr inkl fika (meddela gärna ev. allergier e.t.c vid anmälan).
Förkunskaper: grundkurs eller motsvarande i shamanism, så kallad kärn-shamanism. 
Anmälan: Sker genom formuläret på denna sida. Läs och godkänn ramar och upplägg innan du anmäler dig.
Antal platser: 10.
Ta med: trumma och skallra om du har, annars finns några till utlåning. Tunna yogamattor finns att ligga på men ta gärna med någon filt eller dylikt i alla fall. 

Varmt välkomna!

Shamansk träff för arbete med vår gåva och livsuppgift, vid vintersolstånd och fullmåne den 22 december 2018

Vi samlas med det gemensamma syftet att arbeta kring vår personliga gåva till Livet och Jorden. Detta är en sammankomst mitt i mörkaste midvintern, där arbetet till en början får ligga skyddat och inbäddat och sedan långsamt växa fram i takt med att ljuset och värmen kommer tillbaka i samklang med Jorden. 

Innehåll på träffen: arbetet i cirkeln kretsar kring vår personliga gåva till Livet och Jorden, eller ens livsuppgift om man så vill. Hur man på olika sätt kan arbeta och verka med den och ett eventuellt önskat andligt arbete i praktiken. Det måste inte vara just andligt arbete, utan kan lika gärna vara något annat. Dels professionellt om den önskan finns men även i övrigt. 

•Förberedelsearbete
•Få tillbaka minnet av gåvan
•Hämta information om gåvan och hur vi kan föra ut den
•Arbete med att frigöra de hinder som finns 
•Gemensam ceremoni


Tid och datum: kl.13.00-17.00. Lördagen den 22:a december 2018.
Plats: Skarpnäck i Stockholm.
Kostnad: 250 kr inkl fika (meddela gärna ev. allergier e.t.c vid anmälan).
Förkunskaper: grundkurs eller motsvarande i shamanism, så kallad kärn-shamanism. 
Anmälan: Sker genom formuläret på denna sida. Läs och godkänn ramar och upplägg innan du anmäler dig.
Antal platser: 10.
Ta med: trumma och skallra om du har, annars finns några till utlåning. Tunna yogamattor finns att ligga på men ta gärna med någon filt eller dylikt i alla fall. 

Varmt välkomna!