Shamansk Cirkel

Vi samlas i Cirkeln och fortsätter det kraftfulla shamanska arbetet tillsammans. Cirkeln utgör ett bra tillfälle för den med tidigare erfarenhet att träffas och resa för varandra i olika helande syften, träna på sådant en tidigare lärt sig, utforska och lyfta olika frågor m.m. Den kan även innehålla utlärande moment och/eller större gemensamma ceremonier. 

Innehållet spikas senast en vecka innan, och fram tills dess är innehållet delvis formbart. Därmed behöver eventuella önskemål komma in senast en vecka innan, och om något inte ryms på en träff så kan ett senare tillfälle fungera. 

Cirkeln vid fullmånen 13 oktober2019

Tid: 13 oktober 2019. Kl.12:30 – 16:30, inkl ca 20-30 min paus. 
Plats: Skarpnäck, södra Stockholm.
Antal platser: 10.
Kostnad: 250 kr inkl kaffe, te & smörgås. 
Förkunskaper: minst grundkurs i shamanism (fråga om något är oklart)
Basinnehåll: Själsresor, kraftdans, sång. För innehåll i övrigt, se ovan.

Egna önskemål: Till denna träff finns möjlighet att komma med egna önskemål kring innehåll. Detta görs i så fall i god tid innan träffen via e-post för att kunna planera den så bra som möjligt, senast en vecka innan. Exempel på vad sådant kan vara är: att öva på något särskilt moment, utföra en ceremoni för något ändamål, gemensamt utforskande eller annat. Vet man på förhand att man gärna vill få hjälp med något så är det också bra att meddela det innan. Jag förbehåller mig rätten att avgöra vad som ryms inom ramen för cirkeln.

Preliminär anmälan görs genom att fylla i formuläret på kontaktsidan eller mejla till rebecca@shamanism.se Innan du deltar i Cirkeln ska du ha läst och godkänt dess syfte, ramar & upplägg