Kontakt

Tillfällig verksamhetspaus! Just nu går det inte att boka in sig för behandling, kurser och träffar. Fyll i formuläret nedan för att få info och påminnelser via e-post när vi drar igång igen. 

Varmt välkommen att skriva till mig vid frågor och funderingar som rör shamanism och angränsande områden. Använd formuläret eller e-posta direkt till rebecca@shamanism.se 

Telefonsamtal erbjuds bara i samband med behandling, annars är det mejl som gäller.

Anmälan till kurser & träffar görs via sidan Läroväg. Om du ändå gör anmälan via formuläret nedan så behöver du ha läst informationen på den sidan innan.

Kontaktformulär

  • Kontrollera att den är korrekt skriven.
  • Beskriv kortfattat ditt ärende/fråga:

Avprenumerera mig från info-utskick, tack. 

Praktisk info vid bokning av behandling

Behandling bokas via formuläret på denna sida eller via mejl direkt till rebecca@shamanism.se
Du får då förslag på nästa lediga tid och information om nästa steg. Väntetiden är för närvarande ca x veckor men det möjligt att få en tidigare tid vid eventuella återbud.

Av praktiska skäl ges behandling oftast på distans. Eftersom tid och rum inte existerar på normalt vis i andevärlden så är detta för det mesta inget som helst problem. Vi sköter då kommunikationen via mejl och telefon. 

Pris

En behandling kostar för närvarande 1200 kronor. Det inkluderar ett professionellt samtal innan utförd behandling och ett uppföljande samtal med info om vad som har gjorts.


Bokningsvillkor

Du behöver inte gå vidare med en behandling efter det första samtalet om du inte vill. Det kostar inget att avboka en behandling. Du binder aldrig upp dig för mer än en behandling på samma gång. Det ska gå minst ca 3-6 månader mellan varje behandling. 

Etik 

  • Den personliga integriteten respekteras och tystnadsplikt gäller. Inget som kan härledas till behandling eller klient förs vidare till tredje part.
  • Initiativet ligger hela tiden på klienten huruvida en behandlingen ska utföras eller fortsätta.
  • Det är klientens definition på vad som ska uppnås med behandlingen som gäller. 
  • Alla behandlingar (liksom allt vårt övriga shamanska arbete) 
    utförs givetvis helt påklätt och drogfritt.

Hur går behandlingen till?

Mer om hur själva behandlingen går till kan du läsa här. Skriv gärna och fråga om det är något du undrar över, vilket givetvis är helt kostnadsfritt.