Kontakt

Varmt välkommen att skriva till mig via formuläret eller e-posta till rebecca@shamanism.se vid frågor, funderingar och annat. Just nu kan svar dröja något lite än normalt, tack för överseende i så fall. Kolla även i e-skräpkorgen om svar dröjer, för det kan ha hamnat där. 

Anmälan till träffar & kurser görs via "Kurser & träffar ---> villkor och anmälan".

Telefonsamtal erbjuds endast i samband med inbokade behandlingar, annars är det mejl/kontaktformulär som gäller.

Formulär

  • Kontrollera att den är korrekt skriven.
  • Beskriv kortfattat vad du vill ha hjälp med eller vad du undrar över:

Boka en behandling

En behandling tar totalt 2,5-3 timmar. Det innefattar ett professionellt vägledande samtal (ca max 60 min), behandlingen med shamansk själsresa som basmetod och ett till samtal med information om vad som gjorts för din del samt eventuella ordinationer.

Av praktiska skäl ges behandling ofta på distans. Eftersom tid och rum inte existerar på normalt vis i andevärlden så är detta för det mesta inget som helst problem. Vi sköter då kommunikationen via mejl och telefon eller Skype.

Behandling bokas via formuläret här bredvid eller via mejl direkt till rebecca@shamanism.se 

Kostnad

Kostnaden är 1200 kronor för en behandling, inklusive båda samtalen och ev. porto om något behöver sändas till dig per post. Priset är inkl. moms. Du binder aldrig upp dig för mer än en behandling på samma gång. 


Bokningsvillkor

Du behöver inte gå vidare med en behandling efter det första samtalet om du inte vill, vilket då blir helt kostnadsfritt. Självklart är det då också helt kostnadsfritt av avboka eller omboka en behandling. 

Etisk ram

  • Den personliga integriteten respekteras och tystnadsplikten praktiseras fullt ut.
  • Initiativet ligger hela tiden på klienten huruvida en behandlingen ska utföras eller fortsätta.
  • Det är klientens definition på vad som ska uppnås med behandlingen som gäller. 
  • Alla behandlingar (liksom allt vårt övriga shamanska arbete) utförs självklart helt påklätt och100% drog- och alkoholfritt.