Kontakt

Varmt välkommen att skriva till mig via formuläret eller e-posta till rebecca@shamanism.se vid frågor, funderingar och annat. Just nu kan svar dröja något lite än normalt, tack för överseende i så fall. OBS! Kolla i e-postens skräpkorg också, svaret kan ha hamnat där. 

Anmälan till träffar & kurser görs via "Kurser & träffar ---> villkor och anmälan".

Telefonsamtal erbjuds endast i samband med inbokade behandlingar, annars är det mejl och kontaktformulär som gäller.

Kontaktformulär

  • Kontrollera att den är korrekt skriven.
  • Beskriv kortfattat vad du vill ha hjälp med eller vad du undrar över:

Boka en behandling

En behandling tar totalt ca 2,5-3 timmar. Det innefattar ett vägledande samtal (ca max 60 min), behandling med shamansk själsresa som basmetod och ett till samtal med information om vad som gjorts för din del samt eventuella ordinationer.

Av praktiska skäl ges behandling oftast på distans. Eftersom tid och rum inte existerar på normalt vis i andevärlden så är detta för det mesta inget som helst problem. Vi sköter då kommunikationen via mejl och telefon eller Skype.

Behandling bokas via formuläret här bredvid eller via mejl direkt till rebecca@shamanism.se 

Pris

Kostnaden för en behandling är 1200 kronor inkl. moms. Det inkluderar båda samtalen och ev. porto om något behöver sändas till dig per post. 


Bokningsvillkor

Du behöver inte gå vidare med en behandling efter det första samtalet om du inte vill, vilket då blir helt kostnadsfritt. Självklart är det då också helt kostnadsfritt av avboka eller omboka en behandling. Du binder aldrig upp dig för mer än en behandling på samma gång.

Etiska principer

  • Den personliga integriteten respekteras och tystnadsplikt gäller.
  • Initiativet ligger hela tiden på klienten huruvida en behandlingen ska utföras eller fortsätta.
  • Det är klientens definition på vad som ska uppnås med behandlingen som gäller. 
  • Vi kan inte lova eller garantera något.
  • Alla behandlingar (liksom allt vårt övriga shamanska arbete) utförs givetvis helt påklätt och 100% drog- och alkoholfritt.