Kontakt

Skriv gärna e-post vid frågor och funderingar om shamanism/angränsande områden, om du vill boka tid, komma på en kurs eller cirkel o.s.v. 

Fyll i formuläret nedan eller mejla direkt till rebecca@shamanism.se Formuläret krånglar ibland på smartphones, använd i så fall vanliga mejl-adressen. 


Telefonsamtal sker endast i samband med bokade behandlingar, annars är det mejl som gäller. Jag svarar på alla mejl, med en svarstid på ca 1-5 arbetsdagar. 

Kontaktformulär

  • (kontrollera att den är korrekt skriven)
  • Beskriv kort vad du vill ha hjälp med/fråga/övrigt:
  • (kräver förkunskaper motsvarande grundkursen)

Boka tid

Nästa lediga tid för behandling finns i september 2019. Bokas genom att fylla formuläret på denna sida eller via mejl till rebecca@shamanism.se 

Kostnad

 

Priset för en behandling är för närvarande 900 kr. 

I det ingår ett inledande samtal (ca 45-60 min), själva behandlingen samt eventuellt material och porto. Vill man inte gå vidare med behandling efter det första samtalet så kostar det ingenting.

Etik

Initiativet till en behandling ligger alltid hos klienten och det är klientens definition på vad som ska uppnås med behandlingen som gäller. Sekretess och tystnadsplikt gäller 100%.


Mer info

På sidan "Behandlingar" kan du läsa mer om hur en shamansk behandling går till, vanliga frågor med svar m.m. Säg gärna till om du tycker att någon viktig information saknas.

Den som vill läsa om hur en shamansk behandling kan upplevas för klienten kan göra det här

Skallror  

Kostnad: 500 kr/styck. I priset ingår (om man vill) en personlig ceremoni för att göra skallran till sin när man väl fått den i sin hand. 

Se bildexempel.

Nyhetsbrev

Få nyheter, information och påminnelser från shamanism.se skickad till din e-post.