KONTAKT

Välkommen att kontakta mig vid frågor och funderingar som rör shamanism och angränsande områden. Använd formuläret eller e-posta direkt till rebecca@shamanism.se 

Telefonsamtal erbjuds endast i samband med bokad behandling, annars är det mejl som gäller.

Anmälan till kurser & träffar görs via sidan Undervisning -> Anmälan & villkor. Om du ändå gör anmälan via formuläret nedan så behöver du ha läst informationen på den sidan innan.

Kontaktformulär

  • Kontrollera att den är korrekt skriven.
  • När du bokar behandling v.v fyll i din adress:


  • Beskriv kortfattat ditt ärende/fråga:

Avprenumerera mig från info-utskick tack.

GDPR

De personuppgifter som hanteras är följande: namn, telefonnummer, e-postadress och i vissa fall organisationsnummer samt fakturaadress. De hanteras med största säkerhet och delas inte till någon obehörig part. När någons personuppgifter inte längre anses nödvändiga att lagra så raderas dessa. Varje enskild person kan när som helst be mig att ta bort dennes personuppgifter.

Bokning av behandling

Behandling bokas via formuläret på denna sida eller via mejl direkt till rebecca@shamanism.se. Du får då förslag på nästa lediga tid och information om nästa steg. Tider frinns från och med augusti 2022. Det går att få en tidigare tid vid eventuella återbud.

Plats

Av praktiska skäl ges behandling oftast på distans. Eftersom tid och rum inte existerar på normalt vis i andevärlden så är detta för det mesta inget som helst problem. Vi sköter då kommunikationen via mejl och telefon. Det går även att få behandling på plats i södra Stockholm. Säg till om detta på förhand när du bokar din behandling. Tidsåtgång max 2 timmar.

Pris

En behandling kostar för närvarande 1200 kronor. Alla shamanska behandlingar inkluderar ett samtal innan och efter utförd behandling.
För behandling på plats i Stockholm tillkommer 300 kronor för lokalhyra.

Bokningsvillkor

Du behöver inte gå vidare med en behandling efter det första samtalet om du inte vill. Det kostar inget att avboka en behandling. Du binder aldrig upp dig för mer än en behandling på samma gång. Det ska gå minst ca 3-6 månader mellan varje behandling. 

Etik vid shamansk behandling
 

Den personliga integriteten respekteras. Ingenting som kan härledas till behandling eller klient förs vidare till tredje part. Initiativet ligger hela tiden på klienten huruvida en behandlingen ska utföras eller fortsätta. Det är också klientens definition på vad som ska uppnås med behandlingen som gäller. Alla behandlingar, liksom allt vårt övriga shamanska arbete, utförs givetvis helt påklätt och drogfritt. Vi följer kap. 5 i patientsäkerhetslagen.