Kontakt

Skriv gärna e-post till mig vid frågor och funderingar om shamanism/angränsande områden, om du vill boka tid, komma på en kurs eller cirkel o.s.v. Fyll i formuläret på denna sida eller skriv direkt till rebecca@shamanism.se 


Telefonsamtal sker endast i samband med bokade behandlingar, annars är det mejl som gäller. Jag svarar på alla mejl, med en svarstid på ca 1-5 arbetsdagar. 

  • (kontrollera att den är korrekt skriven)
  • Beskriv kort vad du vill ha hjälp med/fråga/övrigt:

Tidsbokning

Nästa lediga tid

Finns i juli 2019. Bokas genom att fylla formuläret på denna sida eller via rebecca@shamanism.se 

Kostnad

 

Priset för en behandling är för närvarande 900 kr. 

I det ingår ett inledande samtal (ca 45-60 min), själva behandlingen samt eventuellt material och porto. Vill man inte gå vidare med behandling efter det första samtalet så kostar det ingenting.

Etik

Initiativet till en behandling ligger alltid hos klienten och det är klientens definition på vad som ska uppnås med behandlingen som gäller. Sekretess och tystnadsplikt tillämpas fullt ut.

Läs mer


På sidan "Behandlingar" kan du läsa mer om hur en shamansk behandling går till, vanliga frågor med svar m.m. Säg gärna till om du tycker att någon viktig information saknas.

För den som undrar hur en behandling kan upplevas för klienten så kan du läsa några helande-berättelser här. Alla helanden är dock unika och skräddarsydda efter person, situation och syfte och kan därför se helt olika ut, även för personen som kan ha samma eller liknande problem.