Kontakt

Välkommen att skriva till mig. Jag svarar under normal arbetstid. Telefonsamtal sker endast i samband med bokade distansbehandlingar. Formuläret kan tyvärr ibland krångla från mobiltelefoner, så om det är viktigt använd dator eller mejla direkt till rebecca@shamanism.se

Formulär

  • Kontrollera att den är korrekt skriven.
  • Beskriv kortfattat vad du vill ha hjälp med eller vad du undrar över:

Boka behandling

En behandling bokar du genom att fylla i formuläret på denna sida. Du får då förslag på nästa lediga tid och information om nästa steg.

En behandling tar totalt ca 2 timmar, beroende på hur mycket som behöver göras. Den innefattar ett samtal kring din livssituation och vad behandlingen önskas medföra, själva helandet med shamansk själsresa som basmetod samt ev. ordinationer. 

Väntetiden för behandling kan variera mellan ca 2-4 veckor.

Pris

Kostnaden är för närvarande 1200 kr per behandling (oavsett vid distans eller på mottagningen). Att höra av sig och fråga saker eller att bara ta kontakt välkomnas varmt och är självklart kostnadsfritt. 

Plats

Vi utför ofta behandling på distans, av praktiska skäl. Eftersom tid och rum inte existerar på normalt vis i andevärlden så är det för det mesta inget som helst problem. Kommunikationen mellan oss sköts då via telefon. Vi tar även emot på vår mottagning på Södermannagatan 62 i Stockholm, t-bana Skanstull.


Här kan du läsa mer om hur en behandling går till.

Nytt: Gilla vår hemsida på Facebook för sporadiska uppdateringar om kurser, träffar och nyheter (öppnas i nytt fönster).