Kontakt

Varmt välkommen att kontakta mig via formuläret nedan om du har frågor eller funderingar om shamanism och angränsande områden, om du vill boka en behandling, kurs eller komma på en sammankomst. (Telefonsamtal bokas endast in i samband med behandlingar). 

Svarstiden är normalt 1-5 vardagar. Får du inget svar inom 1 vecka v.v mejla direkt till rebecca@shamanism.se eller testa igen från en vanlig dator, för det kan tyvärr hända att formuläret krånglar från smartphones eller att man har råkat skriva in sin egen mejladress inkorrekt. 

  • (kontrollera att den är korrekt skriven)
  • Beskriv kort vad du vill ha hjälp med/fråga/övrigt:

Boka tid

Fyll i formuläret på denna sida eller skriv direkt till rebecca@shamanism.se för att boka en tid. Nästa lediga tid för behandling finns i april 2019. 

Pris behandling

En behandling kostar för närvarande 900 kr. 
I det ingår förutom själva behandlingen ett samtal ca max 1 timme, ett avslutande samtal + eventuellt material och porto.
Vill man inte gå vidare med en behandling efter det första samtalet så kostar det ingenting, det första samtalet blir då alltså kostnadsfritt. 

Etiska ramar

Initiativet till en behandling ligger alltid hos klienten och det är klientens definition på vad som ska uppnås med behandlingen som gäller. Sekretess och tystnadsplikt tillämpas för att skydda den personliga integriteten.

Läs mer

På sidan "Behandlingar" kan du läsa mer om hur en shamansk behandling går till. Om du tycker att någon information saknas eller undrar över något så säg gärna till.