Kontakt

Varmt välkommen att kontakta mig via formuläret nedan eller skriv direkt till rebecca@shamanism.se om du har frågor eller funderingar om shamanism och angränsande områden, om du vill boka en behandling, kurs eller komma på en sammankomst. Jag har en normal svarstid på 1-7 dagar. Telefonsamtal bokas endast in i samband med behandlingar. 

Kontaktformulär

  • Beskriv kort vad du vill ha hjälp med/fråga/övrigt:

Boka tid

Fyll i formuläret på denna sida eller skriv direkt till rebecca@shamanism.se för att få nästa lediga tid och information om nästa steg. 

Kostnad

Priset för en behandling är för närvarande 900 kr. 
I det ingår samtal på ca 60 min (eller kortare) innan och efter behandling + eventuellt material och porto. Vill man inte gå vidare med en behandling efter det första samtalet så kostar det ingenting, det första samtalet är alltså kostnadsfritt. 

Etik

Det är full respekt för den personliga integriteten som gäller och inget som har med behandlingen att göra förs vidare till tredje part. Initiativet till en behandling ligger på klienten och det är dennes definition på vad som ska uppnås med behandlingen som gäller. 

Läs mer

På sidan "Behandlingar" kan man läsa mer om hur en shamansk behandling går till. Om du tycker att någon information saknas eller undrar över något så säg gärna till.