Träffar

Träffarna är för den som gått en grundkurs och vill utöva shamanism tillsammans med andra. Träffarna är till för att få och ge shamanskt helande och därigenom öva och omsätta kunskaperna i praktiken, utifrån verkliga individer och situationer. Träffarna lämpar sig även för att lyfta frågor och funderingar kopplade till det shamanska utövandet, i stort och smått. Utöver grundkursen så spelar det ingen roll hur lång erfarenhet av shamanism man har för att kunna ha behållning av träffarna. Stor vikt läggs vid syfte, tydliga ramar, delaktighet, respekt inför varandra och inför det vi gör. Läs mer om specifikt innehåll nedan:

Tilltagande Måne, Lördag 1 februari 2020

Denna träff tillägnas bl.a helande arbete på tema trygghet och/eller egna resor/resor för varandra på andra syften samt troligen något gemensamt större arbete/ceremoni för Östersjön. Detta med bakgrund av de många gifttunnor med kvicksilver som dumpades i havet på 50-60-talet.

Förkunskaper: grundkurs i shamanism (fråga om något kring detta är oklart).

Basinnehåll: Själsresor åt varandra, egna själsresor, sång, trumning och dans. Större gemensamma ceremonier samt vistelse i skogen förekommer. Innehållet formas utifrån vad du som deltagare har lust och behov till, men meddela eventuella önskemål på förhand. Man måste inte göra det detaljerat. Jag förbehåller mig rätten att avgöra vad som ryms inom ramen för cirkeln. 

Datum & tid: Lördag 1 februari 2020. 
Kl.12:30 – ca.16:30-17.00. Jag är på plats från ca 12.15 så vill man hinna slänga i sig mat så går det bra att komma lite innan.

Plats: Pilvingegatan 33 i Skarpnäck, Stockholm.

Antal platser: 3-10.

Kostnad: 250 kr.

Ta med: Skallra, trumma, ev extra filt/fäll. Säg till om du behöver låna trumma eller skallra. Kläder efter väder då utevistelse ibland förekommer. Te och kaffe finns, i övrigt kan man ta med sig utifall man vill äta/fika. 

Villkor: Man kommer med avsikt att vara delaktig samt närvara från den gemensamma starten till den gemensamma avslutningen. Allt som sägs i cirkeln stannar i cirkeln. Att komma påverkad av alkohol eller andra droger är ej tillåtet. Cirkeln är inget forum för reklam, försäljning eller övrigt andligt utövande.

Slutgiltig anmälan görs genom en anmälningsavgift på 100 kr som betalas via swish eller bankgiro (infomejl vid anmälan). Obs! anmälningsavgiften betalas endast tillbaka om träffen mot förmodan skulle ställas in eller om den hunnit bli fullsatt. Resterande 150 kronor kan betalas samtidigt som anmälningsavgiften eller på plats. Jag förbehåller mig rätten att anta och avslå anmälningar.

Kommande datum:

11 januari vid Fullmånen
1 februari vid tilltagande måne
23 februari vid Nymånen
21 mars vid Vårdagjämningen
8 april vid Superfullmånen
(Uppehåll i maj p.g.a kurs)
5 juni vid Fullmånen
20 juni vid sommarsolstånd och nymåne

Kalendariet uppdateras under juli. 

Preliminär anmälan

Obs! Deltagande på en träff i cirkeln kräver att du först gått grundkursen eller motsvarande.

  • Skriv alla datum om du anmäler dig till fler än en träff.