Kurser

Vi erbjuder för närvarande kurserna grund, extraktion, själsåtervinning I och II samt kurs i shamanskt distanshelande. Efter en grundkurs kan du gå fortsättningskurserna utan given ordning. Man binder aldrig upp sig för mer än en kurs i taget och man väljer själv i vilken takt man vill lära sig. Om man vill kan man se alla kurserna som olika delar av en och samma utbildning. Dock ska det dröja minst ca sex månader mellan varje kurs.

Kommande kurser

Risön, Florarnas naturreservat i Uppland 28 april-1 maj 2022

Kurserna grund, extraktion, själsåtervinning I och själsåtervinning II bedrivs parallellt. Här finns ett landskap med se mest sydligt belägna myrmarkerna. Det är bara möjligt att gå en kurs åt gången. Minst två deltagare för respektive kurs krävs för att den ska bli av.

Anmälan görs längst ner på denna sida. Villkor & pris hittar du här. Mer om undervisningen och kursinnehåll kan du läsa nedan. All praktisk info som vägbeskrivning, packlista e.t.c ges via mejl i samband med anmälan. 

Stockholm - datum kommer

Grundkurs, intensiv. Förutom att tonviken ligger på shamanism och traditionell botekonst, så undersöker vi shamanismens roll idag och hur vi kan leva i samklang med naturen fastän vi bor i en storstad. Hur kan shamanismen hjälpa oss i vår vardag här och nu? 

Kursen hålls i Skarpnäck i Stockholm, ett förortsområde byggt på ett gammalt flygfält med närhet till stadspuls beläget mellan två stora naturreservat. En plats där staden och naturen sammanflätas. Delar av kursen hålls i Nackareservatet. 

Anmälan görs längst ner på denna sida. Villkor & pris hittar du här. Mer om undervisningen och kursinnehåll kan du läsa om nedan. All praktisk info som vägbeskrivning, packlista e.t.c ges via mejl i samband med anmälan. 
 

Att tänka på innan en kurs

Innan man går en kurs så kan man ställa sig frågan om man vill bli en shaman eller om man behöver anlita en shaman, eller kanske både och. Det ena behöver förstås inte utesluta det andra, tvärtom är det sedan tusentals år en vanlig väg att gå, att först bli hjälpt och sedan gå vidare och själv lära sig hjälpa andra. Hur som helst tycker jag att man ska ställa sig själv den frågan så att man själv är klar över vad det är man vill eller behöver. 

Anmälan

Genom att fylla i och skicka in formuläret gör du en preliminär anmälan. Slutgiltig anmälan sker genom inbetalning av anmälningsavgiften. Läs alltid villkoren innan du gör din slutgiltiga anmälan. 

  • Fylls endast i om du anmäler dig till en fortsättningskurs.

GDPR

De personuppgifter som hanteras är följande: namn, telefonnummer, e-postadress och i vissa fall organisationsnummer samt fakturaadress. De hanteras med största säkerhet och delas inte till någon obehörig part. När någons personuppgifter inte längre anses nödvändiga att lagra så raderas dessa. Varje enskild person kan när som helst be mig att ta bort dennes personuppgifter: rebecca@shamanism.se