Shamanska lärträffar

Träffarna är för den som har lärt sig grunderna i shamanismen och vill fortsätta öva, fördjupa sig och praktisera med andra utövare som har olika lång erfarenhet. Chans ges för att öva och och utöva shamanism i praktiken, utifrån verkliga individer och situationer. Vi utför även gemensamma ceremonier och arbetar i och med naturen. Stor vikt läggs vid syfte, tydliga ramar, delaktighet, respekt för varandra och inför det vi gör. 

Nästa träff

Plats: Skarpnäck och Nackareservatet, Stockholm. Exakt adress fås vid anmälan.

Tid & datum: 13.00-17.00 lördagen den 12 februari 2022.

Pris: 500 kr inkl kaffe, te & frukt.

Förkunskaper: minst grundkurs i shamanism. Antingen hos mig, Staffan Ljung (TBK), SCSS, Sandra Ingerman eller FSS. Vissa träffar kräver kunskaper utöver grundkursen, exakt vad som gäller framgår vid varje enskild träff. 

Innehåll: Shamanism, en urgammal väg för helande och kunskap. Själsresor i andevärlden med hjälp av trumma, dans, sång, med mera. Innehåll formas ibland efter deltagares önskemål och behov, beroende på vad som är möjligt inom ramen för träffen. Exakt innehåll publiceras alltid här när en träff är planerad. På en träff kan moment utföras både individuellt, parvis och gruppvis. Tidigare träffar går att ta del av här (som exempel på vad de kan innehålla).

Ta med: Skallra, trumma, filt/fäll, papper och penna. Kläder efter väder.

Deltagarvillkor

Du ska komma med avsikten att ta del av det som lärs ut på kursen, d.v.s. shamanism. Under träffen utövar vi enbart shamanism. Du ska ha för avsikt att närvara under hela träffen. Träffarna är inget forum för försäljning. Alkohol eller andra droger är inte tillåtet på träffarna. Du stannar hemma vid symptom på sjukdom (snorig, hostig, ont i halsen, feber o.s.v).

Välkommen!

Preliminär anmälan

Genom att fylla i och skicka in formuläret görs en preliminär anmälan. En garanterad plats ges först när träffavgiften inbetalas, vilket är en slutgiltig anmälan som är bindande. Läs alltid villkoren innan du gör din slutgiltiga anmälan.

  • För att delta på en träff krävs minst grundkursen som förkunskap.

GDPR

De personuppgifter som hanteras är följande: namn, telefonnummer, e-postadress och i vissa fall organisationsnummer samt fakturaadress. De hanteras med största säkerhet och delas inte till någon obehörig part. När någons personuppgifter inte längre anses nödvändiga att lagra så raderas dessa. Varje enskild person kan när som helst be mig att ta bort dennes personuppgifter. Välkommen med frågor: rebecca@shamanism.se