Klienter berättar

En behandling är skräddarsydd efter individ och situation och kan därför se helt olika ut, även för individer med samma eller liknande problem. Berättelserna nedan kan mest ge en känsla för hur en behandling kan gå till, utan att de för den sakens skull utgör en standardmall. Berättelserna är givetvis publicerade med personernas tillåtelse. Har du varit klient tidigare och vill dela med dig av något så är det varmt välkommet. 

S.W: ”Jag oroade mig över en relation som inte fick ett bra avslut och min fråga handlade om förlåtelse. Jag hade inte alls förväntat mig att det skulle bli så djupdykande som det blev.
 
Rebecca hade rest till min barndom och gjort nedslag på olika ställen. Hon berättade om olika landskap hon befann sig i och hur jag såg ut. Först handlade det om något som hände när jag var sju år, men jag har inget minne av det, men sedan sa hon ”nu är du sjutton år” och började beskriva en väldigt jobbig period i mitt liv. Jag vet precis vad hon pratade om. Jag hade inte själv kunnat beskriva det bättre än vad hon gjorde. Rebecca berättade att jag hade en massa svart gegga i halsen och hur hon och de andra opererade bort det som inte skulle vara där. Det var som att hon hade tillgång till mina drömmar, som att hon klivit in i min mardröm och ändrat på saker.
 
Någon vecka efter Rebecca gjorde den här resan åkte jag buss genom det området där händelserna från den här tiden utspelade sig. Alla husen och människorna var för mig förknippat med mycket obehag, men nu var den känslan borta. Jag upplevde det extremt starkt att jag kände förändringen fysiskt.”
 

M.L: "Jag ville hitta en fin relation som skulle vara stabil och kärleksfull. Trött på att råka ut för alla tänkbara olyckliga slut och få mitt hjärta krossat var jag beredd att ge upp. Efter att ha hört om helanden och shamanism bestämde jag mig för att prova. Tillsammans med Rebecca formulerade jag ett syfte och helandet kunde därefter påbörjas. Jag fick sedan i uppdrag att hitta olika växter - en del av dessa kändes lite svåra att finna först, men de dök upp som på beställning.

I en dröm i samband med helandet kände jag mig oerhört ny och levande igen, det bubblade upp en lyckokänsla och tillit inifrån. En känsla av tilltro följde mig. Samtidigt med detta helande mötte jag min nuvarande partner. Jag kände omedelbart att jag kunde lita på min partner och att vi hade en särskild samhörighet. Det blev en relation som jag tryggt kunde inleda, utan känslor av tvivel eller oro. Jag visste inombords redan innan vi blev tillsammans, att om vi blev ett par, så skulle vår relation fungera."

M.T: "När jag fick kontakt med Rebecca via en vän så tyckte jag att jag satt fast, främst i jobbet, men det påverkade hela mitt liv. Jag befann mig på en liten liten avdelning som var en avkrok mitt i det stora företaget och det kändes alltmer frustrerande. Jag hade drabbats av diverse diffusa hälsosymtom och humörsvängningar och blivit sjukskriven 25% - och så gick jag omkring med en märklig känsla av att vara vingklippt och allmänt off. Så fick jag genomgå läkarundersökningar och ta prover, det hela kändes rätt mörkt.
 
Några veckor efter behandlingen så började mina livsandar att stiga och krafterna återvända. Jag hade några underbara dagar på Brunnsvikens is då jag flöt fram som på ett nybonat salsgolv. Jobbet började igen efter helgledigheten, det kändes blandat. En ljuspunkt var dock en nystartad organisation inom det stora företaget där jag hade känningar. Man utvecklar den allra senaste tekniken där och jag hade börjat etablera ett samarbete med dem i syfte att bygga upp min egen kompetens. En dag i januari fick jag veta att man sökte folk dit. Jag bestämde mig för att söka trots att jag var deltidssjukskriven och allmänt ämlig och tänkte att jag inte skulle fatta några stora beslut. I mellantiden fick jag veta att alla prover var utmärkta, jag var i själva verket frisk som en nötkärna!
 
Under över alla under fick jag jobbet och började på den nya avdelningen i mars, rätt snabbt kände jag att det var rätt steg som jag hade tagit. Tre veckor senare fick jag veta att man hade sålt den lilla avdelningen som jag lämnade till ett företag utanför det stora företaget och även till en mer osäker tillvaro. Jag kände mig som att jag hade lyckats rädda mig från ett sjunkande skepp och kommit undan med blotta förskräckelsen. Samtidigt så känner jag starkt med mina kompisar som blev kvar där.
 
Livet på den nya avdelningen flyter på och mina humörsvängningar samt trötthet är ett minne blott nu. Mina nya vingar har hittills fört mig till en lyckad konferens i Lissabon, nu ser jag fram emot nya äventyr när denna moderna teknologi är tänkt att sättas i drift."