Sammankomster & träffar

Träffarna är för den med tidigare erfarenhet av shamanskt arbete, som vill vara delaktig i det tillsammans med andra. De är ett bra tillfälle att hjälpa och resa för varandra i olika helande syften. Träffarna kan innehålla utlärande moment och utgör en möjlighet att träna på sådant som man tidigare lärt sig. Träffarna hålls för närvarande i Stockholm nära två naturreservat. Läs om kommande träffar nedan.

Tillverka en egen skallra måndagen den 22:a april 2019

Innehåll: vi samlas i kraften av den gemensamma cirkeln där vi tillverkar varsin egen skallra och jobbar shamanskt kring det arbetet.

Tid och datum: kl.10.00-ca 17.00. Måndagen (röd dag) den 22:a april 2019.
Plats: Skarpnäck i Stockholm.
Kostnad: 500 kr inkl. material och fika (meddela gärna ev. allergier e.t.c vid anmälan). 
Förkunskaper: grundkurs eller motsvarande i shamanism, så kallad kärn-shamanism. Fråga gärna om något är oklart.
Anmälan: Sker genom formuläret på denna sida eller via mejl till rebecca@shamanism.se. Läs och godkänn ramar och upplägg innan du anmäler dig.
Ta med: Egen lunch. Om du vill ha något speciellt innehåll i skallran och/eller något speciellt skaft så får du ta med det själv.

Varmt välkommen!

Preliminär anmälan

Läs och godkänn upplägg och villkor på sidan "Om träffarna" innan du anmäler dig till en träff. Fyll sedan i formuläret nedan. Välkommen! 

OBS! Formulären på hemsidan fungerar tyvärr inte alltid via s.k smarta telefoner, utan har visat sig fungera bäst via dator. Det går alltid bra att mejla direkt till rebecca@shamanism.se 

Kryssa för ett alternativ nedan: