Träffar

Träffarna är för den med grundläggande förkunskaper som vill utöva shamanism tillsammans med andra. För att få och ge shamanskt helande och därigenom öva och omsätta kunskaperna i praktiken, utifrån verkliga individer och situationer. Vi utför även gemensamma ceremonier och arbetar i och med naturen. Stor vikt läggs vid syfte, tydliga ramar, delaktighet, respekt för varandra och inför det vi gör. 

20 december 2020 vid vintersolståndet
Fokus på Shamanens huvudsakliga roll - helande i praktiken.

Plats: Skarpnäck och Nackareservatet, Stockholm (adress fås vid anmälan).

Tid: 13-18. Middag kl.17.18, en tacksägelsemiddag. 

Kostnad 500 kr per deltagare och gång.

Antal deltagare: 7.

Förkunskaper: för just denns träff kräv dels grunskursen och minst en fortsättningskurs hos mig eller via Staffan Ljung (TBK).

Innehåll: Shamanism. Själsresor i andevärlden med hjälp av trumma, arbete i och med naturen, dans, sång, gemensamma ceremonier, med mera.

Innehållet på träffen kretsar kring det som är shamanens huvuduppgift - att hela. Du ska på träffen både ta rollen som shaman och rollen som klient. Du ska vara bekväm med att ta och få hjälp och resa bredvid en annan person.

Ta med: Du ska ta med dig skallra, trumma, filt/fäll, papper och penna. Samt en grönsak eller rotsak. 

Villkor: Man kommer med avsikt att vara delaktig och närvarande under hela träffen. Vi respekterar den personliga intregiteten, allt som sägs i cirkeln stannar i cirkeln. Att vara påverkad av alkohol eller andra droger är ej tillåtet. Träffarna är inget forum för reklam, försäljning eller övrigt andligt utövande. Man stannar hemma om man är det minsta sjuk eller befinner sig i riskgrupp. 

Anmälan: sker via formuläret nedan, senast en vecka innan en träff men gärna innan dess. Det är först till kvarn som gäller. Du får då e-post med all information du behöver inför träffen, kolla gärna i skräpkorgen för säkerhets skull. Genom anmälan godkänner du träffens innehåll och villkor. Säkrad plats på träffen har du när du betalat träffavgiften. Jag förbehåller mig rätten att anta och avslå anmälningar. 

Obs: Hela avgiften debiteras om avbokning sker senare än 24 timmar innan träffen oavsett orsak, dessförinnan full återbetalning. Jag förbehåller mig rätten att ställa in en träff. Full återbetalning gäller då, men jag tar inte ansvar för andra eventuella omkostnader i samband med en inställd träff.