Träffar

Träffarna är för den med grundläggande förkunskaper som vill utöva shamanism tillsammans med andra. De är till för att få och ge shamanskt helande och därigenom öva och omsätta kunskaperna i praktiken, utifrån verkliga individer och situationer. Vi utför även gemensamma ceremonier och arbetar i och med naturen. Stor vikt läggs vid syfte, tydliga ramar, delaktighet, respekt för varandra och inför det vi gör. Nästa träff:

Shamansk träff

Plats: Skarpnäck och Nackareservatet, Stockholm. Exakt adress fås vid anmälan.

Tid & datum: 12.00-17.00. (Datum kommer)

Kostnad: 500 kr. Kaffe/te & macka/frukt/nötter ingår.

Förkunskaper: minst grundkurs i shamanism. Antingen hos mig, Staffan Ljung (TBK), SCSS, Sandra Ingerman eller FSS. Vissa träffar kräver kunskaper utöver grundkursen, exakt vad som gäller framgår vid varje enskild träff. 

Innehåll: Shamanism, en urgammal väg för helande och kunskap. Själsresor i andevärlden med hjälp av trumma, dans, sång, med mera. Innehåll formas ibland efter deltagares önskemål och behov, beroende på vad som är möjligt inom ramen för träffen. Exakt innehåll publiceras alltid här när en träff är planerad. På en träff kan moment utföras både individuellt, parvis och gruppvis.

Ta med: Skallra, trumma, filt/fäll, papper och penna. Kläder efter väder.

Villkor: Man kommer med avsikt att vara närvarande under hela träffen. Vi respekterar den personliga integriteten, det som sägs i cirkeln stannar i cirkeln. Alkohol och droger är ej tillåtet. Träffarna är inget forum för reklam, försäljning, politisk något propaganda eller annat andligt utövande (yoga, new age, reiki e.t.c). Är man det minsta sjuk så stannar man hemma. 

Välkommen!