Träffar

Kurser och träffar har för närvarande gått i ide. Info om när verksamheten drar igång igen läggs upp här när det är dags. Du kan även få info om detta via mejl genom att fylla i formuläret på kontaktsidan. Välkommen åter!

Träffarna är för den med grundläggande förkunskaper som vill utöva shamanism tillsammans med andra. De är till för att få och ge shamanskt helande och därigenom öva och omsätta kunskaperna i praktiken, utifrån verkliga individer och situationer. Vi utför även gemensamma ceremonier och arbetar i och med naturen. Stor vikt läggs vid syfte, tydliga ramar, delaktighet, respekt för varandra och inför det vi gör. Nästa träff:

20 mars 2021 vid vårdagjämningen (inställt, det går ej att anmäla sig)

Plats: Skarpnäck och Nackareservatet, Stockholm (adress fås vid anmälan).

Tid: Exakt info kommer.

Kostnad 500 kr per deltagare och gång.

Antal deltagare: max 7.

Förkunskaper: grundkurs i shamanism.

Innehåll: Shamanism. Själsresor i andevärlden med hjälp av trumma, arbete i och med naturen, dans, sång, gemensamma ceremonier, med mera. Mer info kommer.

Ta med: Skallra, trumma, filt/fäll, papper och penna. Kläder efter väder.

Villkor: Man kommer med avsikt att vara delaktig och närvarande under hela träffen. Vi respekterar den personliga intregiteten, allt som sägs i cirkeln stannar i cirkeln. Att vara påverkad av alkohol eller andra droger är ej tillåtet. Träffarna är inget forum för reklam, försäljning eller övrigt andligt utövande. Man stannar hemma om man är det minsta sjuk eller befinner sig i riskgrupp. 

Anmälan: sker via anmälningsformuläret, senast en vecka innan en träff men gärna innan dess. Det är först till kvarn som gäller. Du får då e-post med all information du behöver inför träffen, kolla gärna i skräpkorgen för säkerhets skull. Genom anmälan godkänner du träffens innehåll och villkor. Säkrad plats på träffen har du när du betalat träffavgiften. Jag förbehåller mig rätten att anta och avslå anmälningar. 

Obs: Hela avgiften debiteras om avbokning sker senare än 24 timmar innan träffen oavsett orsak, dessförinnan full återbetalning. Jag förbehåller mig rätten att ställa in en träff. Full återbetalning gäller då, men jag tar inte ansvar för andra eventuella omkostnader i samband med en inställd träff.