Anmälan & villkor för träffar

Gör en preliminär anmälan via formuläret längst ner på denna sida. Anmälan blir bindande först i.o.m att anmälningsavgiften betalas och först då har du en säkrad plats på kursen. Jag förbehåller mig rätten att anta och avslå anmälningar. 

Träffar över dagen

Pris: 500 kr 

Inbetalningen görs via bankgiro eller swish. Skriv namn på inbetalningen om det inte redan framgår. Återbetalning sker givetvis om träffen hunnit bli fullsatt eller om den mot förmodan ställs in. 

Bankgiro: 310-4924
Swish: 123 226 09 58

Avbokningsregler: Ångerrätten gäller i 14 dagar efter insättning av träffavgiften. Men även om du avbokar inom ångerfristen så blir du betalningsskyldig om avanmälan sker för sent. Vilket i detta fall innebär att hela avgiften debiteras om avbokning sker senare än 24 timmar innan träffen, oavsett orsak. Dessförinnan gäller full återbetalning.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en träff, anta och avslå anmälningar. Full återbetalning gäller då också. Vi tar inte ansvar för eventuella omkostnader i samband med en inställd träff. 

Träffar med övernattning

Det händer inte jätteofta, men i de fall en träff även inkluderar övernattning med inkvartering så gäller samma anmälningsvillkor som för kurser. Dessa finns att läsa här. 

Anmälningsformulär

Förhållningsregler på träffarna

  • På träffarna utövar vi enbart shamanism (inte yoga, meditation, reiki, tarot o.s.v)
  • Allt shamanskt arbete sker givetvis helt påklätt och helt drogfritt inkl. alkohol.
  • Träffarna är inget forum för reklam eller försäljning.
  • Man kommer med avsikten att delta och närvara hela träffen från den gemensamma början till den gemensamma avslutningen.
  • Vi respekterar varandras personliga integritet och det som sägs i cirkeln stannar i cirkeln.

Du ska inte anmäla dig till en träff om du inte har för avsikt att respektera ovanstående förhållningsregler. Genom att skicka in anmälningsformuläret godkänner du innehåll och villkor. 


Dataskyddsförordningen GDPR

Vi månar om din integritet och tar ansvar för att skydda dina personuppgifter. De personuppgifter som hanteras är följande: namn, telefonnummer, e-postadress och i vissa fall organisationsnummer samt fakturaadress. De hanteras med största säkerhet och delas inte till någon obehörig part. När någons personuppgifter inte längre anses nödvändiga att lagra så raderas dessa. Varje enskild person kan när som helst be oss att ta bort dennes personuppgifter ur våra system. Välkommen med frågor och funderingar via e-post: rebecca@shamanism.se