Anmälan & villkor för träffar

Anmälan sker via formuläret längst ner på denna sida. Genom att skicka in anmälningsformuläret godkänner du innehåll och villkor. Anmälan är bindande först i.o.m att anmälningsavgiften betalas och först då har du en säkrad plats på kursen. Jag förbehåller mig rätten att anta och avslå anmälningar. 

Träffar över dagen

Anmälan sker via formuläret längst ner på denna sida. Genom att skicka in anmälningsformuläret godkänner du träffens innehåll och villkor. Anmälan är bindande först i.o.m att anmälningsavgiften betalas, och först då har man en säkrad plats på kursen eller träffen. Jag förbehåller mig rätten att anta och avslå anmälningar.

Pris: 500 kr inkl fika/lunch/middag och anmälningsavgift. Det kan tillkomma kostnader om material ingår, men detta framgår i så fall tydligt i informationen om kursen eller träffen. 

Avbokningsregler: Hela avgiften debiteras om avbokningen sker senare än 24 timmar innan träffen oavsett orsak, dessförinnan gäller full återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en träff, anta och avslå anmälningar. Full återbetalning gäller då också. Vi tar inte ansvar för andra eventuella omkostnader i samband med en inställd träff. 

Träffar med övernattning

Det händer inte jätteofta, men i de fall en träff även inkluderar övernattning med inkvartering så gäller samma anmälningsvillkor som för kurser. Dessa finns att läsa här. 

Anmälningsformulär

Förhållningsregler på kurser & träffar:

  • På träffarna utövar vi enbart shamanism (inte yoga, meditation, reiki, tarot o.s.v)
  • Allt shamanskt arbete sker givetvis helt påklätt och helt drogfritt inkl. alkohol.
  • Träffarna är inget forum för reklam eller försäljning.
  • Man kommer med avsikten att delta och närvara hela träffen från den gemensamma början till den gemensamma avslutningen.
  • Vi respekterar varandras personliga integritet och det som sägs i cirkeln stannar i cirkeln.


Du ska inte anmäla dig till en träff om du inte har för avsikt att respektera ovanstående förhållningsregler.


Dataskyddsförordningen GDPR

Vi månar om din integritet och tar ansvar för att skydda dina personuppgifter. De personuppgifter som hanteras är följande: namn, telefonnummer, e-postadress och i vissa fall organisationsnummer samt fakturaadress. De hanteras med största säkerhet och delas inte till någon obehörig part. När någons personuppgifter inte längre anses nödvändiga att lagra så raderas dessa. Varje enskild person kan när som helst be oss att ta bort dennes personuppgifter ur våra system. Välkommen med frågor och funderingar via e-post: rebecca@shamanism.se