Träffar

Träffarna är för den med grundläggande förkunskaper som vill utöva shamanism tillsammans med andra. För att få och ge shamanskt helande och därigenom öva och omsätta kunskaperna i praktiken, utifrån verkliga individer och situationer. Vi utför även gemensamma ceremonier och arbetar i och med naturen. Träffarna lämpar sig för att lyfta frågor och funderingar kopplade till det shamanska utövandet, i stort och smått. Stor vikt läggs vid syfte, tydliga ramar, delaktighet, respekt för varandra och inför det vi gör. 

Kommande datum: 
7 juni vid fullmånen (fullsatt, går ej längre att anmäla sig)
21 juni 2020 vid sommarsolståndet 
20 december 2020 vid vintersolståndet
20 mars 2021 vid vårdagjämningen

Plats: Skarpnäck och Nackareservatet, Stockholm (adress fås vid anmälan).
Tid: En vanlig tidsram är 12.30-16.30, men kan skilja sig från gång till gång.

Kostnad 250 kr.
Obs! Från och med träffen vid vintersolståndet 2020 så kommer träffarna att vara mer planerade på förhand och kosta 500 kr per gång. 

Antal deltagare: 3-4 deltagare i pandemitider, annars 3-10. 

Förkunskaper: Grunderna i shamanism - fråga om något är oklart kring vad det innebär. Det har visat sig vara en klar fördel om man gått en kurs/lärt sig hos någon kunnig, seriös och erfaren, så det är att föredra. Krav på graden av förkunskaper kan variera beroende av innehållet på träffen.

Innehåll: Shamanism. Själsresor i andevärlden med hjälp av trumma, arbete i och med naturen, dans, sång, gemensamma ceremonier, med mera. Om inget annat framgår är träffarna öppna för önskemål. Det är varmt välkommet att komma med förslag och bolla ideér. Jag förbehåller mig rätten att avgöra vad som ryms inom ramen för träffarna.

I dessa speciella virus-tider samlas vi i cirkeln på avstånd, är färre deltagare, är ute mycket i skogen och sparar resorna för varandra till ett senare tillfälle. Egna resor går förstås bra. Kom och känn andrummet!

Ta med: Skallra, trumma, filt/fäll. Säg till innan om du behöver låna trumma eller skallra. Kläder efter väder då utevistelse förekommer. 

Villkor: Man kommer med avsikt att vara delaktig och närvarande under hela träffen. Vi respekterar den personliga intregiteten, allt som sägs i cirkeln stannar i cirkeln. Att vara påverkad av alkohol eller andra droger är ej tillåtet. Träffarna är inget forum för reklam, försäljning eller övrigt andligt utövande. Man stannar hemma om man är det minsta sjuk eller befinner sig i riskgrupp. 

Anmälan: sker via formuläret nedan, senast 24 timmar innan en träff. Du får då e-post med all information du behöver inför träffen, kolla gärna i skräpkorgen för säkerhets skull. Genom anmälan godkänner du träffens innehåll och villkor. Säkrad plats på träffen har du när du betalat träffavgiften. Jag förbehåller mig rätten att anta och avslå anmälningar. 

Obs: Hela avgiften (250 kr) debiteras om avbokning sker senare än 24 timmar innan träffen oavsett orsak, dessförinnan full återbetalning. Jag förbehåller mig rätten att ställa in en träff. Full återbetalning gäller då, men jag tar inte ansvar för andra eventuella omkostnader i samband med en inställd träff.

Anmälningsformulär

  • Skriv datum. Det går bra att anmäla sig till flera träffar samtidigt.
  • 1-2 meningar räcker