Shamanska träffar

Träffarna är till för den som har lärt sig grunderna och vill fortsätta öva, fördjupa sig och utöva shamanism tillsammans med andra utövare med olika lång erfarenhet. Chans ges för att både få och ge shamanskt helande och därigenom öva och omsätta kunskaperna i praktiken, utifrån verkliga individer och situationer. Vi utför även gemensamma ceremonier och arbetar i och med naturen. Stor vikt läggs vid syfte, tydliga ramar, delaktighet, respekt för varandra och inför det vi gör. Tidigare träffar går att ta del av här

Nästa träff

Plats: Skarpnäck och Nackareservatet, Stockholm. Exakt adress fås vid anmälan.

Tid & datum: 12.00-17.00. (Datum kommer)

Pris: 500 kr. Kaffe/te & macka/frukt/nötter ingår.

Förkunskaper: minst grundkurs i shamanism. Antingen hos mig, Staffan Ljung (TBK), SCSS, Sandra Ingerman eller FSS. Vissa träffar kräver kunskaper utöver grundkursen, exakt vad som gäller framgår vid varje enskild träff. 

Innehåll: Shamanism, en urgammal väg för helande och kunskap. Själsresor i andevärlden med hjälp av trumma, dans, sång, med mera. Innehåll formas ibland efter deltagares önskemål och behov, beroende på vad som är möjligt inom ramen för träffen. Exakt innehåll publiceras alltid här när en träff är planerad. På en träff kan moment utföras både individuellt, parvis och gruppvis.

Ta med: Skallra, trumma, filt/fäll, papper och penna. Kläder efter väder.

Villkor: Man kommer med avsikt att vara närvarande under hela träffen. Vi respekterar den personliga integriteten, det som sägs i cirkeln stannar i cirkeln. Alkohol och droger är ej tillåtet. Är man det minsta sjuk så stannar man hemma. 

Välkommen!

Preliminär anmälan

Genom att fylla i och skicka in formuläret görs en preliminär anmälan. En garanterad plats ges först när träffavgiften inbetalas, vilket är en slutgiltig anmälan som är bindande. Läs alltid villkoren innan du gör din slutgiltiga anmälan.

  • För att delta på en träff krävs minst grundkursen som förkunskap. Detta för att man ska kunna delta på lika villkor.

GDPR

Vi månar om din integritet och tar ansvar för att skydda dina personuppgifter. De personuppgifter som hanteras är följande: namn, telefonnummer, e-postadress och i vissa fall organisationsnummer samt fakturaadress. De hanteras med säkerhet och delas inte till någon obehörig part. När någons personuppgifter inte längre anses nödvändiga att lagra så raderas dessa. Varje enskild person kan när som helst be oss att ta bort dennes personuppgifter ur våra system. Välkommen med frågor och funderingar via e-post: rebecca@shamanism.se