Shamanska verktyg & hantverk

Skallran

Skallran kommer till användning i flera olika shamanska sammanhang. Personligen använder jag den varje gång som jag utför shamanskt arbete: för att öppna och stänga, försegla, jorda, samstämma, tillkalla, hämta hem, locka fram, driva bort eller inte minst för att sjunga och nynna tillsammans med den i helande och tacksamhet. 

Det går bra att köpa en färdiggjord eller göra en förhandsbeställning om man har några speciella önskemål om utseende, innehåll och dyl. Så snart en skallra är färdigtillverkad så läggs den upp här. Eftersom jag är under upplärning i skallertillverkningens universum så sätts priserna därefter: just nu 450 kr styck. I priset ingår (om man vill) en personlig ceremoni för att göra skallran till sin när man väl fått den i sin hand.

Tillverkningsprocessen avslutas med att djupgående tacka alla som på olika sätt har bidragit till den färdiga skallran. Materialen varierar och vid intresse av en skallra så får man givetivs veta var alla material kommer från på just den skallra som man vill köpa/har köpt. 

Granhjärta (såld)
Solöga (såld)
Solöga (såld)
Flygvän (ej till salu)